DigiGirlz x 5, från norr till söder


Över 100 sommarlovslediga högstadietjejer får denna vecka möjlighet att på ett lekfullt sätt pröva ny teknik när Microsoft drar igång DigiGirlz på inte mindre än fem olika ställen: På vårt kontor här i Akalla, Luleå Tekniska Universitet/Entreprenörskapsgymnasiet (som du även kan följa via DigiGirlz-bloggen), Eniro i Solna, Connecta i Stockholm och Björknässkolan i Nacka.

Aldrig förr har vi kört så många DigiGirlz-läger samtidigt. Det är ett långsiktigt arbete för att få fler tjejer att välja it som framtidsyrke, och vi är både glada och stolta över att så många i år är med och engagerar sig för att öka mångfalden inom teknikbranschen.

Läs gärna även våra tidigare inlägg: Digigirlz = Höstlov på KTH och DigiGirlz ska locka tjejer till IT-utbildning i Luleå och Stockholm.

Comments (0)

Skip to main content