Ny vardagsblogg om teknik för alla


Bloggbild 
Igår lanserades vår nya vardagsblogg för alla som använder våra produkter och tjänster hemma, på jobbet och under tiden däremellan. Här varvas nyheter, förhandsinformation och överraskningar med handfasta tips och guider för att hjälpa läsaren få ut mer av sin digitala vardag. Vi kommer att ta upp allt från dagliga supportfrågor till de senaste nyheterna inom Microsofts konsumentprodukter, som till exempel Windows Live, Windows Phone och Xbox.

I det senaste inlägget berättar Helena Mischel (svensk produktchef för Windows Live) om nästa generation av Hotmail, Messenger och Windows Live Essentials som snart lanseras.

Kolla gärna även in våra andra svenska bloggar från Microsoft, där du bland annat hittar Office-bloggen, Windows 7-bloggen och Peter Wissingers mobilblogg.

Dela


Comments (0)

Skip to main content