Microsoft presenterade KIN


I förra veckan bjöd Microsoft in till ett hemligt event i USA och många, däribland Engadget, spekulerade i vad som skulle presenteras.. Igår presenterades  KIN , ett nytt erbjudande för ungdomssegmentet som är exklusivt för operatören Verizon i USA, samt Vodafone i Englands, Spanien, Tyskland och Italien. Kin telefonerna tillverkas av Sharp och mjukvaran är en specialutvecklad variant av Windows Phone. Kin kommer heller inte till Sverige utan här får vi se fram emot Windows Phone 7.

 

 

Läs vad Peter Wissinger (nordisk affärsområdeschef för Windows Phone) skriver om KIN.

 

En rad medier skriver om de nya telefonerna - Engadget, PC för Alla, E24, Privata Affärer, Gefle Dagblad, Prylzonen, IDG, Datormagazin, Elektronikbranschen, Ny TeknikTechWorld och Seattle Pi är några som skrivit om det. 

 


 


Comments (1)
  1. Daniel Andersson says:

    Vågar man fråga om Xbox 360 achievements kommer att finnas på KIN precis som på Windows Phone 7?

Comments are closed.

Skip to main content