Delta i den svenska lanseringen av Visual Studio 2010


Snart lanserar Microsoft nya Visual Studio 2010 och .NET Framework 4.0 4.0 globalt. Välkommen att fira lanseringen tillsammans med oss den 12 april 2010 mellan 15:00-20:00 på biograf Skandia, Drottninggatan 82 i Stockholm.


Under en eftermiddag får du möjlighet att träffa oss på Microsoft och för att få all information du behöver om nyheterna i Visual Studio 2010 och .NET Framework 4. Vi ger praktiska demonstrationer och visar massor av funktioner - allt från hur den nya Visual Studio-editorn fungerar till nyheter för källkodshantering, befintliga och nya språk samt arkitekturen i ramverket.

Den svenska lanseringen görs som en del av The Ultimate Tour, som vi tidigare berättat om här på Nyhetsbloggen.

Läs mer och anmäl dig här. Mer information om den globala lanseringen finns i vårt virtuella pressrumComments (0)

Skip to main content