TechDays svepte förbi Örebro


Årets stora IT-konferens TechDays har lämnat Örebro. Under två dagar samlades 1 700 deltagare, 102 talare, 85 sessioner och ett 40-tal utställare för att delta i seminarier, lära sig mer om den senaste tekniken, diskutera nya affärsmöjligheter samt mingla och nätverka med kollegor och branschfolk.

Det övergripande temat för konferensen var "Potential Lives Here", och ämnen som behandlades flitigt var samarbete och innovation - där nya Office-plattformen lyftes fram starkt, samt molnet - där framförallt säkerheten varit en het fråga.

Första dagen avslutades med middag, mingel där Henrik Schyffert stod för underhållningen och Jonas Vils korades till Årets Geek.

TechDays har fått mycket positiv uppmärksamhet i media, vilket glädjer oss. Sveriges Radio gjorde två reportage och även TV4 var med på plats. IDG har skrivit Microsoft TechDays 2010 i Örebro, De minglade på Techdays, Jagar affarsnytta i sociala medier, Radar Group spår it-budgetens återkomst, Årets geek samlar på tangentbord och Lego ska locka fler kvinnor till it-branschen. Läs även Lilla Gummans Intervju med Danwei Tran.

Även Computer SwedenNerikes Allehanda, Bacon1.blogspot.com, Swedinblpogg, SQL Service, IDG:s blogg, Dina Nyman, Peter Linden, Nullsession, Sogeti , Tobias Strand och ITbloggen har skrivit.

Nu laddar vi om inför nästa år. Vi ses väl igen då?Comments (0)

Skip to main content