TechDays på distans


I nästa vecka samlas nästan tvåtusen människor i Örebro för ett fullbokat TechDays. Om du inte kan vara på plats finns möjlighet att följa det som sker via Microsoft Sverige och TechDays på Facebook. Via Twitter kommer bland andra Dag König och Danwei Tran att twittra om det som händer i Örebro (använd gärna hashtagen #TechDaysSE) och den officiella hemsidan kommer fånga upp material både från Youtube och Flickr.


Inför TechDays har vi bett Andreas Stenhall, Microsoft MVP -  som också kommer föreläsa under TechDays - att berätta om sina förväntningar:I nästa vecka samlas inte mindre än 1500 IT-proffs, utvecklare och IT-chefer för att under två fullmatade dagar på TechDays ta del av en uppsjö intressanta sessioner om den senaste tekniken. Själv brinner jag för Windows 7 och kommer att hålla en session om hur man med AppLocker i Windows 7 kan ta kontroll över vilken kod som körs på klientdatorerna, men det kommer att finnas många andra mycket intressanta sessioner om just Windows 7 men även andra områden som du inte bör missa.


Jag ser verkligen fram emot TechDays och jag vågar lova att du som kommer till TechDays kommer att gå därifrån med mycket inspiration och många nya lärdomar för att du på bästa sätt ska kunna dra nytta av den nya tekniken.


Undertecknad kommer att finnas tillgänglig under de två konferensdagarna så tveka inte att stanna till för att prata eller ställa frågor. Jag kommer att ha en svart tröja med nummer 7 och namnet på ryggen och jag kommer att finnas i speakers corner, ”ask the experts”-hörnan eller bland användargrupperna. Håll även utkik på The Experience Blog där jag kommer att blogga så mycket jag hinner.


Några spännande dagar väntar i Örebro och vi finns givetvis på plats för att berätta om det senaste här på Nyhetsbloggen.Comments (0)

Skip to main content