Följ MIX 2010 via webben


Den globala utvecklarkonferensen MIX 2010 går av stapeln mellan den 15-17 mars i Las Vegas. Konferensen handlar om nästa generation av webbupplevelser och riktar sig framförallt till de som skapar lösningar med hjälp av Microsofts tekniker. I centrum för årets konferens står Silverlight 4, Internet Explorer 9 samt utvecklingsverktyg för Windows Phone 7 Series.

Bilder, filmer, fakta, nyheter, intervjuer och pressmeddelanden kommer att publiceras i vårt globala virtuella pressrum och här kan du följa händelserna live via Channel 9 (med start 15/3 kl. 18:00). MIX 2010 hittas även på både Twitter, Facebook, och Flickr.

Givetvis kommer vi också att berätta om de viktigaste nyheterna här på nyhetsbloggen.

Även IDG har tidigare skrivit inför konferensen.


Johan Lindfors (från Microsoft) bloggar direkt från MIX10! Comments (0)

Skip to main content