Köp Office 2007 och få Office 2010 på köpet


I fredags annonserades vårt Technology Guarantee-program för Office, som innebär att kunder som köper eller aktiverar en Office 2007 produkt mellan den 5 mars och den 30 september 2010 utan extra kostnad kan ladda hem en Office 2010-licens från Microsoft. Uppgraderingen kan även beställas på en vanlig DVD-skiva mot en lägre avgift som Microsofts partner då tar ut.

För att få tillgång till uppgraderingsgarantin behöver du ett Windows Live ID och garantin måste nyttjas innan den 31 oktober. När den svenska versionen av Office 2010 släpps i juni kan uppdateringen laddas hem här.

I samband med detta vill vi även meddela att Office 2010, SharePoint 2010, Visio 2010 och Project 2010 kommer att släppas för tillverkning i april. Företag med volymlicensavtal kan köpa produkterna redan i maj.

Läs mer i vår globala Officeblogg. Besök gärna även vårt digitala pressrum för Office 2010.


Även IDG, ITWire, Softpedia, My digital life och HardwareZone har skrivit om detta.Comments (0)

Skip to main content