Interaktiva röntgenbilder i 3D på Surface


I dagarna arrangeras den globala konferensen Healthcare Information and Management Systems Society (HIMSS) i Atlanta, USA. Här samlas organisationer inom hälsa och sjukvård, IT-leverantörer och övriga intresserade för att diskutera hur man tillsammans kan förnya och förbättra sjukvården genom mer effektivt användande av modern teknik och it.

Även Microsoft deltar här och visar ett antal nya lösningar där IT i kombination med den senaste tekniken kan hjälpa både läkare och patienter, bland annat för att mer effektivt analysera kostnader och enklare komma åt och använda den stora mängd data som behövs i arbetet.

Eller vad sägs om sammankopplade hjärtmonitorer och glukosmätare som håller koll på patienter med kroniska sjukdomar och interaktiva röntgenbilder i 3D med multi touch-funktionalitet på Surface?

Läs mer på vårt News Center och i vårt digitala pressrum för HIMSS.Comments (0)

Skip to main content