Forefront Identity Manager 2010 släpps för tillverkning


Säker identitetshantering på företag har blivit en allt viktigare fråga, och som ett led i Microsofts pågående satsningar för ökad säkerhet inom IT släpptes igår Forefront Identity Manager 2010 för tillverkning. Detta annonserades vid den globala IT- och säkerhetskonferensen RSA Conference 2010, som just nu pågår i San Fransisco.

Hur hanteras till exempel informationen om anställda som börjar, byter roll och sedan slutar i företagets olika system för personalhantering och telefonhänvisning? Eller hur hanterar en medelstor kommun alla medborgare som flyttar in och ut i kommunen, samt alla som behöver åtkomst till systemen för att titta på bygglov och dagisplatser?

Forefront Identity Manager 2010 erbjuder smidigare och säkrare identitetshantering i olika IT-miljöer för företag - direkt internt via IT-avdelningen - samt bättre möjligheter för användarna att aktivt själva kunna skydda sin personliga integritet.

Läs mer i vårt globala pressmeddelande.Comments (0)

Skip to main content