Positivt om Windows Phone 7


Igår avslöjade Steve Ballmer och Joe Belfiore Microsofts kommande lansering av Windows Phone 7 series vid presskonferensen i Barcelona. Ryktena har varit många under lång tid och igår kablades de första bilderna ut över världen. Samtidigt  visades en demonstration av en det kommande operativsystemet (om du inte sett klippet kan du se det här).


I media ser vi en övervägande positiv bild där många är försiktigt optimistiska, både i Sverige och internationellt.


Dagens Nyheter, Metro, SVT, MacWorldComputer Sweden, GPMobil, Tommy K Johansson, Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Dagens Industri, Datormagazin, Ny Teknik, Sweclockers, Nordic Hardware, Feber, Veckans Affärer, Allt om prylar, E24, Mobil, RealTid., Gizmodo, TechTree, PC World, CNET, Seattle Pi, Sydney Morning Herald och BBC.Comments (0)

Skip to main content