Det är i Örebro det händer


Den 23-24 mars är det dags för TechDays, Microsoft största evenemang i Sverige. I år håller vi till i Örebro med ett fullspäckat program för tekniker, utvecklare, IT-chefer och IT-press.

Den här gången kommer vi bland annat tala om hur Visual Studio 2010 kan förenkla utvecklingsarbetet från design till distribution, hur virtualisering blir mer kostnadseffektivt, integritet i cybervärlden och utvecklingen av framtidens webbaserade affärssystem. Och mycket mera.


På plats i Örebro för att prata nyheter och framtid finns flera internationella talare från Microsoft, däribland: Scott Schnoll, Nigel Cain och Niclas Gustafsson. Vi har också bjudit in ett stort antal svenska och internationella talare, alla experter inom sina områden, till exempel: Ade McCormack, John Craddock, Shawn Wildermuth, Christian Weyer, Andy Malone och Dino Esposito. Här kan du läsa mer om alla talare och här kan du se några av dem presentera sig själva och sina sessioner.


Dessutom spännande keynotes, workshops, GeekAward, Women Build och allmänt mingel.


Välkommen till Örebro!Comments (0)

Skip to main content