Sogeti satsar på Microsoft-center i Umeå


I Umeå hoppas IT-konsultföretaget Sogeti, en av våra Microsoft Gold Certified Partner, nyanställa tio personer under året då man nu öppnar sitt fjärde Sogeti Center of Microsoft Excellence i landet. Vid det nya centret kommer ett 50-tal personer att arbeta från start och erbjuda sina kunder lösningar kring plattformar som SharePoint Server, BizTalk Server, SQL Server, Windows Phone och Dynamics AX.

Sogeti finns idag geografiskt över hela Sverige, på 21 orter med 1000 anställda, och företaget växer ständigt. Företaget har en stark dragningskraft i Umeåregionen och omkring 130 personer var på plats vid torsdagens invigning i Umeå. Från Microsoft deltog bland andra Per Adolfsson (vd), Carina Berglund (partneransvarig) David Ed (säljare offentlig sektor).

"Det kändes otroligt starkt att träffa ett helt Sogeti-kontor med fokus på våra produkter och plattformar, samt få chansen att träffa Umeå Kommun och se den beslutsstödsplattform som Sogeti bygger åt dem", säger Per Adolfsson.Bild: Anders Forsberg (Sogeti) och Anders Ågren (kommunalråd i Umeå) ser på när Hans van Waayenburg (vd Sogeti Europa) och Per Adolfsson klipper bandet.

MyNewsdesk har skrivit om detta.Comments (0)

Skip to main content