Vi välkomnar våra nya traineer


Vi är glada och stolta över att välkomna våra nya traineer här på Microsoft Sverige - Fredrik Evertsson, Robert Luciani och Helena Mischel - som efter en hård gallring bland över 400 sökande började jobba hos oss i början av januari.

Fredrik Evertsson tar sig an rollen som Partner Technology Advisor för Dynamics CRM hos små- och medelstora företag. Fredrik är ingenjör inom Industriell ekonomi i botten, med inriktning mot programvarudesign och marknadsföring, och brinner för att jobba med teknik och kommunikation i kombination. Under utbildningstiden har Fredrik även hunnit med att driva sitt eget företag samt jobbat en sommar med Exportrådet i Dubai.

Robert Luciani kommer att jobba som Associate Technical Account Manager i vår supportorganisation för företag. Den tidiga passionen för data och teknik ledde honom via datalinjen på gymnasiet till en 5-årig mastersutbildning på Chalmers inom algoritmer och logik. Robert är sedan länge en mycket aktiv utvecklare och har tidigare jobbat med både UNIX och distribuerade algoritmer.

Helena Mischel, som även fick den prestigefyllda utmärkelsen årets it-tjej 2008, blir produktmarknadschef för Windows Live på konsumentmarknaden.  Helena har precis avslutat sina studier till civilingenjör vid Linköpings universitet, med inriktning mot programvaruproduktion som kompletterats med kurser kring säkerhet. Helena drivs av att hela tiden ta sig an nya utmaningar och tänja på gränserna för hur man med tekniken kan skapa nya möjligheter för användaren.

Metro har intervjuat våra nya traineer samt Maria Lundahl, tidigare trainee på Microsoft. Läs gärna mer om Microsofts traineeprogram på vår svenska webbplats.
Comments (0)

Skip to main content