Samla poäng i Office med Ribbon Hero


Vill du lära dig mer om alla finesser och funktioner i de vanligaste skrivbordsprogrammen? Office Labs har tagit fram en ny spelliknande applikation som på ett enkelt och lekfullt sätt hjälper dig att utforska Word, Excel och PowerPoint.

Ribbon Hero integreras i Office, via en ny ikon i det övre menyfältet, och du väljer själv när du vill aktivera spelet. Samla poäng medan du utför ditt dagliga arbete - till exempel skriver, och formaterar texter, bygger tabeller eller lägger in bilder - eller anta specifika utmaningar för att lära dig mer. Du kan också koppla upp dig mot Facebook och tävla med dina vänner.
src="https://www.youtube.com/v/WSTZbtlKiiU&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1"
type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true"
allowScriptAccess="always" width="425" height="344">


Spelet kan laddas hem kostnadsfritt och finns idag i en engelsk version för Office 2007 och Office 2010 Beta. Se filmer och läs mer.

Datormagazin och PChemma har skrivit om detta.
Comments (0)

Skip to main content