Nicolas Ehrling ny chef för affärssystem


Nicolas EhrlingVi välkomnar Nicolas Ehrling som chef för Microsofts produktområde affärssystem. Nicolas har arbetat med affärssystem under nästan hela sin karriär och kommer nu att ta över teamet som bland annat arbetar med produkterna Dynamnics AX, Dynamics NAV och Dynamics CRM.


Nicolas har bland annat varit koncernchef för Jeeves Information Systems, som utvecklar affärssystem för medelstora industri-, handels- och tjänsteföretag. Innan dess arbetade han under sex år för Ericsson Hewlett-Packard Telecom (EHPT) som Vice President Internal Operations. Nicolas har tidigare även haft nyckelbefattningar på bland annat Baltic Business Software och Ernst & Young. Han är också ordförande i arbetsgivareföreningen Svensk Programindustri, SPI. Nicolas tar steget över till Microsoft från sin nuvarande roll som VD för StyrelseMäklarna AB.


Nicolas börjar på Microsoft den 1 mars.


IT24 har skrivit om nyheten.

 Comments (0)

Skip to main content