Nominera årets mest innovativa lärare


Är du, eller känner du en, ovanligt innovativ lärare eller lärarstudent? Nu är det dags att nominera till den nationella Innovativa lärarutnämningen 2010! 


Priset delas ut för sjunde året i rad, i samverkan med Lärarnas Riksförbund. Syftet är att lyfta fram lärare som utmärkt sig med nya metoder och framgångsrik undervisning. Vinnaren får resa till Berlin under tre dagar (23-24 mars) och representera Sverige på den Europeiska Innovativa Lärarutnämningen.


Förra årets vinnare, Anna Ljungqvist, engelsklärare på Björknässkolan i Nacka, lyckades så bra i Europa att hon fick åka till Brasilien för att tävla om titeln världens mest innovativa lärare.Vi vill ha ditt bidrag senast den 1 mars 2010.


Läs mer och nominera här
Comments (0)

Skip to main content