Nya partyklassiker för Lips


Ta tag i mikrofonen och fixa partyt med nya Lips: Party Classics - med en mängd nya sköna klassiska låtar som vi alla älskar att sjunga till.

Det senaste tillskottet i Lips innehåller 40 partyklassiker med artister som Spice Girls, KISS, Village People, Tiffany, Gloria Gaynor, The B-52's, Chumbawumba med flera.  En annan nyhet är att Lips: Party Classics kommer att fungera med helt vanliga USB-mikrofoner (de som idag följer med övriga Xbox-spel som till exempel Guitar Hero och Rock Band).

Lips: Party Classics släpps exklusivt för Xbox 360 och kommer att finnas tillgängligt från den 26 februari 2010. Under tiden fortsätter Lips att expandera på Xbox LIVE och Music Store. När Måns Zelmerlövs Cara Mia och Hope and Glory på juldagen gjordes tillgängliga för Lips på Xbox LIVE gick de direkt upp i topp 10 av alla nedladdningar, vilket placerar dem i toppen över mest nedladdade låtar till Lips någonsin.

Lilla Gumman har kommenterat. 

Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content