Windows 7 gjorde avtryck under 2009


I slutet av december summerande våra kollegor i USA 2009. Windows 7 var en av årets stora händelser och uppmärksamheten kring vårt nya operativsystem fortsätter. Många listor har skrivits där 2009 har summerats och Windows 7 finns med på en hel del av dem.


IDG bevakade Windows 7 lanseringen flitigt och drog en hel del läsare till sajten. Under oktobers sista dagar var trycket högt både här på Nyhetsbloggen och på Windows7bloggen. Martin Appel ger tummen upp i sin årskrönika vilket också SVT, Helsingborgs Dagblad, Dalarnas Tidningar och Upsala Nya Tidning gjort i sina summeringar av teknikåret 2009. Windows 7 finns med på listan över 2009 års fem viktigaste prylar och webb-tv klippet hos DN var det sjunde mest sedda under 2009.


De tre mest lästa inläggen på Nyhetsbloggen 2009 var: Windows 7 släpps i Sverige den 31 oktober , Köp dator till skolstarten och uppgradera gratis till Windows 7 och Idag släpps Internet Explorer 8.


Håll ögonen öppna under 2010. Det kommer bli ett spännande år


Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content