10-åringen Messenger störst på webben


I dagarna fyller Windows Live Messenger 10 år, vilket vi givetvis vill uppmärksamma! Messenger är idag, utan konkurrens, det allra största sociala nätverket på webben med 128 miljoner användare i Europa (varav 3,2 miljoner svenskar).

Messenger har överlevt ett stort antal andra sociala nätverk som kommit och gått, och vi tror att styrkan ligger i folks behov att enkelt och smidigt kunna kommunicera med varandra. Idag används Messenger av både barn, ungdomar och vuxna - hälften av dagens användare är över 35 år.

Visste du förresten att 98 % av allt chattande i Sverige görs via Messenger?  Eller att en tredjedel av alla som chattar diskuterar vad de ska köpa och att 76 % skickar vidare länkar och produktinformation direkt i chatten?

Även Resumé har skrivit om detta.


Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content