Joachim Nässlander, årets it-konsult


Vi är både glada och stolta över att Joachim Nässlander, på Knowledge Factory, blev utnämnd till årets it-konsult när IT24 och IT.Branschen nyligen delade ut priser på IT Business Awards.

Joachim är även Microsoft MVP (Most Valuable Professional), medlem i vårt team med tekniska experter MEET (Microsoft Extended Experts Team) och medverkar ofta i diskussioner på vår webbplats för IT-proffs (TechNet).

Joachim vann med motiveringen att "årets it-konsult tar sig an yrket med en entusiasm som smittar av sig. Kunderna är nöjda och kompetensen är på topp. Men det här är också en konsult som brinner för sitt jobb och tar varje tillfälle att dela med sig av sin kunskap och sin passion till resten av branschen. En förebild både för kollegor, konkurrenter och resten av it-Sverige".

Stort grattis, Joachim!

Bookmark and share

Comments (1)

  1. Anders Björling says:

    Grattis Joachim, du är mycket väl värd utmärkelsen !!

Skip to main content