Ny teknik ger nya möjligheter för utvecklare


Under  andra dag presenterades en mängd nyheter, bland annat betalanseringen av Office 2010 som vi skrev om igår.

Steven Sinofsky (President of Windows and Windows Live Division) visade hur man som utvecklare kan nyttja den unika tekniken bakom Windows 7 och Internet Explorer 8 för att skapa helt nya datorupplevelser, samt en tidig version av Internet Explorer 9 med förbättrad prestanda och interoperabilitet samt nya möjligheter tillsammans med Direct X.

Scott Guthrie (Corporate Vice President .NET Developer Platform) presenterade även betaversionen av Silverlight 4.0 som nu finns tillgänglig för nedladdning, med en mängd nya smarta finesser och funktioner för ökad stabilitet samt mer utmanande och interaktiva applikationer.

Här kan du se Steven Sinofsky, Scott Guthrie och Kurt DelBene i gårdagens KeyNote.

Mer information finns i det globala pressmeddelandet samt på PressPass.

Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content