Betaversionen av Office 2010 lanserad


I kväll, på PDC-konferensens andra dag, lanserade Kurt DelBene (Senior Vice President Office Business Productivity Group) den officiella betaversionen av Microsoft Office 2010. Här ingår bland annat SharePoint Server 2010, Visio 2010, Project 2010 och Office Web Apps som nu kan laddas hem för alla som vill vara med och testa.

Office 2010 innebär en mängd nyheter, inte minst Office Web Apps som gör det möjligt att använda Office direkt i webbläsaren. En annan spännande nyhet i Office 2010 är Social Outlook Connector som gör det möjligt att hålla kontakten och följa sina kontakter i sociala nätverk, till exempel Linked-in, direkt i Outlook.

Även Office Mobile 2010 finns nu tillgänglig som betaversion för Windows Mobile 6.5 på Windows Marketplace for Mobile.

Vid lanseringen, som sker under första halvåret 2010, kommer Office 2010 att finnas tillgänglig för tre olika plattformar; i mobilen, på webben och i datorn.

Läs mer i det globala pressmeddelandet.

Din IT-Kunskap, TKJ, IDG, Nordic Hardware och Sogeti har skrivit om detta.

Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content