Följ PDC direkt på webben


Kan du inte vara med på plats vid utvecklarkonferensen PDC 2009? Ingen fara. Vår egen webbtvkanal Channel 9 kommer att sända direkt från konferensens alla tre dagar. Se intervjuer och annat intressant innehåll direkt på webben och delta i diskussionen på Twitter.

Sändningarna från PDC startar den 17 november och här kan du se konferensensens Keynote med Ray Ozzie och Bob Muglia (17 november kl. 17:30-19:30). På onsdag (18 november kl. 18:00-19:00) kommer du kunna se Scott Guthrie, Kurt DelBene och en hemlig gäst.

Du kan även följa PDC via PDC bloggen, Twitter och vår Facebook-grupp för PDC. Bilder från konferensen finns på Flickr (sök på taggen pdc09).

Mer information samt pressmeddelanden, filmer och bilder från konferensen finns på Presspass.


Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content