Följ PDC direkt på webben


Kan du inte vara med på plats vid utvecklarkonferensen PDC 2009? Ingen fara. Vår egen webbtvkanal Channel 9 kommer att sända direkt från konferensens alla tre dagar. Se intervjuer och annat intressant innehåll direkt på webben och delta i diskussionen på Twitter.

Sändningarna från PDC startar den 17 november och här kan du se konferensensens Keynote med Ray Ozzie och Bob Muglia (17 november kl. 17:30-19:30). På onsdag (18 november kl. 18:00-19:00) kommer du kunna se Scott Guthrie, Kurt DelBene och en hemlig gäst.

Du kan även följa PDC via PDC bloggen, Twitter och vår Facebook-grupp för PDC. Bilder från konferensen finns på Flickr (sök på taggen pdc09).

Mer information samt pressmeddelanden, filmer och bilder från konferensen finns på Presspass.


Bookmark and share

Comments (0)