Xbox 360 – Bästa spelmaskin 2009!


M3 Digital World har idag publicerat en lång artikel där de utsett årets bästa spelmaskin. Kampen stod mellan Xbox 360 och Sonys PS3 Slim. M3 har jämfört de båda spelmaskinerna på en rad olika områden och utsett Xbox 360 till årets spelmaskin 2009!


M3 skriver ”Det var riktigt jämnt och extremt svårt men efter att vi vägt samman de olika ronderna har vi en vinnare. Playstation 3 har blivit bättre sedan den vann förra höstens test, både när vi ser till spelen, mediaspelarfunktionaliteten och onlinedelen.Men samtidigt har Microsoft lagt i en extra växel och visar nu med lanseringen av Zune Marketplace att man faktiskt går ett steg längre än Sonys blurayspelare och satsar på digital filmdistribution direkt i boxen, något som vi på M3 gillar skarpt. Detta tillsammans med en bättre online-del överlag, rimlig prissättning och i stort sett lika bra grafik som PS3:an gör att segern i år går till Xbox 360”


Läs hela artikeln på M3


Bookmark and share

Comments (2)

  1. Hej Peter,

    Jag har hört mig för och tyvärr har jag inte bra svar i dagsläget. 1 vs 100 släpptes i ett inledande skede som beta i USA, Kanada, Storbritannien, Irland, Frankrike och Tyskland, och vi vet inte när det kommer att lanseras i Sverige.

    Thomas

  2. Peter says:

    Välförtjänt Microsoft, men bara knappt. Jag gillar verkligen min Xbox 360, jag tar jämnt den i försvar och jag rekommenderar också andra att köpa Xbox 360 (Media Markt sålde för övrigt Xbox 360 Elite för 2 222,00 SEK förra veckan – ytterst prisvärt). Däremot förstår jag inte varför inte ni på svenska Microsoft inte gör mer för att vi i Sverige skall få samma tjänster som användarna i USA har, trots att vi de facto betalar för det genom Xbox Live Gold.

    Kan ni inte svara på varför inte vi har tillgång till 1 vs 100 här? Vi är ju vana vid engelska, så _när_ kommer vi få tillgång till amerikanska 1 vs 100 på Xbox Live? Svar uppskattas, tack – jag är inte den enda som undrar.

Skip to main content