Peter Bergström ny chef för Microsoft Advertising


Peter BergströmVi är idag stolta över att meddela att Peter Bergström blir ny chef för Microsoft Advertising i Sverige. Peter har lång erfarenhet av digital annonsering och kommer närmast från jobbet som nordisk vd på SIME-nominerade Livebookings, ett företag som erbjuder e-handels- och marknadsföringslösningar för restaurangbranschen.

"Det är en oerhört spännande utmaning jag tar mig an. Redan idag utmanar digital marknadsföring på allvar de traditionella mediastrukturerna i Sverige och det är en utveckling som bara kommer fortsätta och där jag är övertygad om att Microsoft Advertising ska spela en huvudroll", säger Peter Bergström.

Peter är en nyckelrekrytering för Microsoft och hans erfarenhet av digital marknadsföring och försäljning kommer vara oerhört värdefull för oss. Peter börjar sin anställning idag, den 9 november. Varmt välkommen, Peter!

Även Dagens Media har skrivit om detta.


Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content