Exchange Server 2010 tillgängligt världen över!


Tidigare i höst berättade vi att Exchange 2010 var färdigutvecklat. Idag berättade Stephen Elop, President Microsoft Business Division, under en presskonferens på TechEd i Berlin att Microsoft Exchange Server 2010 nu finns tillgängligt.


Tillsammans med Windows 7 och Windows Server 2008 R2 tillhör Exchange Server 2010 en ny generation av lösningar som knyts samman i en kraftfull kombination. En kombination som kommer att hjälpa företag att reducera sina kostnader och effektivisera sin verksamhet. Under TechEd diskuteras bla. The New Efficiency, och där är kombinationen av dessa lösningar ett viktigt inslag.


I ett tidigare inlägg berättade vi att Exchange 2010 kommer att lanseras i Sverige under SharePoint & Exchange Forum 2009 i Stockholm.


Du kan följa allt som händer på TechEd via Presspass.


Följ allt som händer på TechEd i Berlin via Twitter, Facebook och Flickr.


IDG och Webfinanser har skrivit om det.


Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content