Microsoft sänker priset på molntjänster


Microsoft Online SecvicesMicrosoft meddelar idag att Microsoft Business Productivity Online Suite (BPOS) expanderar till ytterligare 15 länder och regioner. Samtidigt läggs nya funktioner till och priserna på tjänsterna sänks kraftigt. Bland annat kommer priset för Exchange Online Standard att halveras.

Med den nya prissättningen kommer hela Microsoft Business Productivity Online Suite att kosta 10 dollar per användare och månad. Kunder som väljer den enklare tjänsten Deskless Worker kommer att betala från 2 dollar per användare och månad. Den nya prissättningen är möjlig tack vare utnyttjandet av effektiv teknik i Exchange 2010, skalfördelar samt stor kundtillströmning världen över.

Microsoft Online Services uppdateras var 90:e dag med nya funktioner. Det här kvartalet kommer användarna få ett ökat lagringsutrymme i mejlboxen på 25 GB och nya administrativa tjänster.

Läs hela pressmeddelandet här eller se den inspelade telefonkonferensen med Steven Elop, President, Microsoft Business Division.


IDG och IT24 skriver om det.


Bookmark and share

   

Comments (0)

Skip to main content