Blir Anna världens mest innovativa lärare?


Anna LjungkvistI morgon startar Worldwide Innovative Education Forum i Brasilien, arrangerat av Microsofts globala initiativ Partners in Learning. På plats finns representanter för Viktor Rydbergs skolor, Sveriges första internationella Pathfinder School, samt Anna Ljungqvist, engelsklärare på Björknässkolan i Nacka, som tävlar om titeln världens mest innovativa lärare.

Anna som utsetts till Sveriges mest innovativa lärare av Lärarnas Riksförbund och Microsoft blev nyligen utnämnd till en av Europas bästa lärare när det gäller att använda IT och teknik i klassrummet. Vi håller givetvis tummarna för att det går lika bra i Brasilien! Den 6 november vet vi.

Innovative Education Forum pågår mellan 4-6 november. Följ nyheterna från evenemanget på Twitter via hashtaggen #MS09ief. Du kan också gå med vår Facebook-grupp.


Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content