Specialpris på Windows 7 för studenter


Windows 7 har äntligen lanserats och givetvis vill vi även att alla studenter ska ha möjlighet att prova det nya operativsystemet. Tillsammans med Mecenat kommer vi därför att erbjuda upp till 50 % rabatt på Windows 7 Professional och Windows 7 Ultimate.


Mecenat ger ut både Mecenatkortet och CSN-kortet, vilket gör att alla studenter med något av dessa studentkort kan beställa ett rykande färskt exemplar av Windows 7 till specialpris!


Tommy K Johansson har redan skrivit om det! 


Bookmark and share

Comments (6)

 1. Hej Linda,

  I dagsläget gäller rabatten endast med CSN-kortet eller Mecenatkortet. Hör efter på din skola om ni har möjlighet att få ett CSN-kort alt. Mecenatkort. Jag vet att vissa högskolor/universitet använder sig av båda.

  Mvh

  Thomas

 2. Hej Peter,

  Du måste ha en tidigare Windows-licens, men den gamla licensen måste inte vara installerad. (läs mer här:http://www.csn-kortet.se/MecenatCM/NationalDiscounts/file/extras/microsoftoffice/091104_faq.html)

  Mvh

  Thomas

 3. Hej Alexandru,

  Om du har Mecenatkortet eller CSN-kortet kan du följa någon av länkarna i inlägget för att ta del av erbjudandet!

  Mvh

  Thomas

 4. Jag vill köpa windows 7 för studentpris.

 5. Peter says:

  Hej.

  Är det endast uppgradering eller kan jag installer den rabbaterade verisonen på en "tom" dator?

  /Peter

 6. Linda says:

  Hej

  Om man har studentkoret och inte mecenatkortet hur gör man då? Jag mailade med någon annan på Microsoft och han bedömde att man borde få del av erbjudandet även med studentkortet men jag vet inte hur jag ska gå till väga. Jag är intresserad av Windows 7 Ultimate

  Mvh

  /Linda

Skip to main content