Microsoft Dynamics ger fördelar på marknaden


Microsoft DynamicsI dag, på evenemanget Convergence 2009 Europe, samlades tusentals kunder och partner i London för att fira vårt ettårsjubileum för visionen "Dynamic Business" samt höra mer om utvecklingen framåt.

Under en slutsåld turné i fyra städer i Europa (London, Wien, Frankfurt och Rotterdam) visar vi just nu hur kunder och partner kan använda våra affärssystem, Microsoft Dynamics AX, NAV och CRM, för att få en fördel på marknaden, öka produktiviteten samt få bättre insikt och kontroll över affärsprocesserna.

Här diskuterades även miljöfrågor och hållbarhet, samt hur man mer optimalt kan använda affärssystemen tillsammans med sociala medier och ny spännande teknologi som till exempel Windows Touch.

Läs mer på Presspass, vår globala webbplats för journalister.

Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content