Får Microsoft göra vad som helst?


Svaret är givetvis nej. Ändå händer det att vi anklagas för de mest besynnerliga saker. Därför bestämde vi oss för att vara tydliga den här gången.
Sju sjösjuka sjämän var inte vår idé
I en informationskampanj i radio och på webben går vi nu ut med vilka saker vi inte gjort för att marknadsföra Windows 7. Det handlar bland annat om att vi inte mutade Gud att skapa världen på just 7 dagar. Inte heller hittade vi på talesättet "7 sjösjuka sjömän" eller placerade Rom på 7 kullar.


Foto: Lisa

Det är helt enkelt sjukt mycket vi inte har gjort för att marknadsföra Windows 7. Läs och lyssna mer på vår dementiblogg.

Bookmark and share

Comments (3)

 1. Hej Sven,

  Enligt Dustin kostar en uppgradering till Windows 7 Ultimate 2995 kr (http://www.dustin.se/pd_5010331368.aspx. Det är vår topputgåva av Windows 7 som innehåller all funktionalitet som finns för både hem- och företagsanvändare. De vanligaste Windows-utgåvan för hemanvändare är Windows 7 Home Premium. En uppgraderingsversion av denna ligger runt tusenlappen. (http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=482962)

  Windows 7 är ett nytt operativsystem som är både snabbare och stabilare. Jag tror att du kommer känna en stor skillnad om du provar. Om du köpt din dator nyligen, kan det vara så att du har rätt till en kostnadsfri uppgradering (läs mer om det här: http://blogs.technet.com/microsoftnyheter/archive/2009/09/01/mer-om-technical-guarantee.aspx)  

  Mvh

  Thomas

 2. Jimmy Bergmark says:

  FYI. Dementibloggen saknar RSS-feed.

 3. Sven B. Svensson says:

  Hejsan,

  MEd en tidigare installation av Vista ultimate som kostade drygt 3000 SEK så förväntar Microsoft att man skall betala lika mycket för en uppgradering till W7??

  Frågan är hur man tänker egentligen på Microsoft.

  Vad är det för finess att uppgradera från ett halvtaskigt system som man betalat dyra pengar för till ett nytt system som kostar lika mycket. Skall man inte ha något som helst tillbaka för att man alla redan har en licens för Vista Ultimate.

  JAg tycker det är minst sagt sniket, småsnålt, för att inte säga GIRIGT…..

  mvh

  /Sven

  sven_b_svensson@hotmail.com

Skip to main content