Motorsport och underhållning för spelsugna


Forza Motorsport 3Idag släpps Forza Motorsport 3 exklusivt för Xbox 360. Med över 400 bilar på mer än 100 olika banor, autentisk aerodynamik, däck som reagerar på vägen och otroliga krascher får du en enastående rallyupplevelse. Spelet är mycket efterlängtat och fick högsta betyg när FZ testade spelet.

I samband med lanseringen kommer PhotoPearls att skapa världens första bil klädd i pärlplattor - en Audi A3 med pärldesign helt inspirerad av Xbox och Forza Motorsport 3. PhotoPearls är kända för att de i somras gjorde världens största pärlplatteprojekt med Obama som motiv. Se det spännande projektet bli verklighet på Fryshuset i nästa vecka, följ projektet på Facebook och se förberedelserna på Youtube.

Lips: Number One HitsMissa inte heller Lips: Number One Hits, en helt ny skiva fullproppad med klassiska listettor, som vi också lanserar idag.


Bookmark and share

Comments (3)

 1. Hej Brytarn,

  Tack för att du uppmärksammade det. Jag har uppdaterat länkarna och nu ska de fungera:) Tack!

  Mvh

  Thomas

 2. brytarn says:

  Jag får en uppmaning att logga in på Microsoft Outlook Web App när jag klickar på länkarna 🙁

 3. Peter says:

  Anna, kan ni inte ha en liten tävling här och kanske lotta ut ett exemplar av Forza Motorsport 3? 🙂

Skip to main content