Nya möjligheter att testa och köpa Microsoft Office 2010


Just nu använder över 500 miljoner människor våra Officeprodukter. Nästa år lanserar vi Office 2010 på bred front och våra utvecklare har lyssnat till användarna. Office 2010 innehåller ett antal nya funktioner och är mer innovativ och användarvänlig än tidigare. Works kommer att ersättas av Office Starter 2010, en enklare version av Office 2010 som innehåller avskalade versioner av Word och Excel. Office Starter 2010 kommer att vara förinstallerat på nya datorer via våra återförsäljare och ger dig möjlighet att testa och lära känna Office 2010.


I Office Starter 2010 kan du använda de basfunktioner i Word och Excel som är anpassade för hemanvändare. Om du senare vill köpa och uppgradera till ett komplett Office 2010 kan du enkelt göra det direkt via startmenyn. Click to run är en ny funktion i Office 2010 som arbetar i bakgrunden och automatiskt letar uppdateringar till dina Office-program.
 
En nyhet är produktnycklarna som kommer kunna köpas hos våra återförsäljare, där du med en kod enkelt kan ladda hem just den version du behöver. Givetvis kommer du även i fortsättningen kunna köpa en fysik version av Office 2010 på DVD.


Vi ser med spänning fram emot den kommande lanseringen av Office 2010 men redan nu kan du se en film om Office 2010.


Läs mer om Office 2010, eller kontakta Per Hedberg om du har några frågor.


Missa inte Office 2010 The Movie!


Läs vad TechWorld, Datormagazin och PC Feber skriver om det.


Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content