Microsoft lanserar gratis säkerhetsprogram


I dagarna meddelade vi att vårt nya säkerhetsprogram mot skadlig kod, Microsoft Security Essentials (MSE), nu släpps för nedladdning. Några av fördelarna med MSE är att det är enkelt att hämta, installera och använda samt fungerar lika bra på äldre datorer som nya - med fullt stöd för Windows XP SP2 eller 3, Windows Vista och Windows 7, i såväl 32-bitars- som 64-bitarsversioner. Programmet är gratis och lanseras till en början i 19 länder, dock ej ännu i Sverige.

Om du ändå vill testa MSE på engelska, kan du här ladda hem 32-bitsversionen eller 64-bitsversionen. För support hänvisar vi till diskussionsforumet på sajten answers.microsoft.com.

Detta har redan diskuterats flitigt på nätet, bland annat på IDG, Datormagazin, PC Online och i Tommy K Johanssons blogg.Se även TechWorlds senaste test.


MSE fortsätter vara omtalat. 


Bookmark and share

Comments (2)

  1. Vi har nu uppdaterat ovan inlägg med direktlänkar till nedladdning av den engelska versionen av MSE, då den globala sajten inte fungerar när man sitter i Sverige. Tack för att du uppmärksammade detta.

    //Anna

  2. Daniel Andersson says:

    Hej. Hur laddar man ner programmet på engelska? Länken fungerar tyvärr inte, man möts bara av ett felmeddelande.

Skip to main content