Öppet hus för Windows 7 på Tekniska muséet


Taggad för Windows 7Välkommen till årets stora IT händelse Windows 7! Möt oss på Tekniska muséet den 23 oktober för en heldag tillsammans med oss och våra partner. Vi har med oss världens största hårdvarutillverkare som Dell, Samsung, Acer, Lenovo och HP och visar det allra senaste inom persondatorer, spel, Media Center, mjukvara, telefoni, skärmar, kameror med mera. Självklart med Windows 7 i fokus.

Här får du bland annat lyssna till Anna-Stina Nordmark VD på Företagarna och Per Adolfsson, försäljningsdirektör för små och medelstora företag på Microsoft, som pratar om hur man som småföretagare kan frigöra tid, fokusera på kärnverksamheten, öka sin konkurrenskraft och finna nya affärsmöjligheter med ett bra IT-stöd.

Lyssna, testa, mingla och tävla om fina priser under hela dagen. Läs mer och anmäl dig och dina kollegor på Facebook. Välkommen!


Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content