Windows 7 – Snart är det dags


Under hösten har det skrivit spaltmeter om Windows 7 och den kommande lanseringen. Vi känner att det finns en stigande förväntan och det är väldigt roligt att det skrivs så mycket om Windows 7 och att det är så många positiva recensioner. Häromdagen utsåg Datormagazin Windows 7 ”Bäst i test 2009” för Netbooks.


TechWorld har både ställt Windows 7 mot Windows Vista och testat Windows 7 Ultimate. PC för Alla har skrivit en recension liksom PC-Tidningen. Ny Teknik skrev tidigare i höst om Windows 7, vilket också både Din IT kunskap och SweClockers också gjort. Bland bloggare är det framförallt Tommy K Johansson som skrivit ett antal artiklar och även Andreas Stenhall ger tips och råd inför den kommande lanseringen.


Bookmark and share

Comments (1)

  1. Aron Hammer says:

    Kasst att man ska behöva punga ut så mycke pengar för att uppgradera, köpte Vista för 2 år sen, och nu ska jag behöva punga ut ännu mer pengar för en licensnyckel

Skip to main content