Förvärv förstärker Microsoft Dynamics AXSom en del i Microsoft Dynamics AX strategi att leverera mer industrifunktionalitet för kunder och att stötta partners i att leverera vertikala lösningar tillkännager vi idag förvärv av fyra industrilösningar som kommer att utöka möjligheterna med Microsoft Dynamics AX.
 
Med förvärvet avser vi att göra det möjligt för nya och befintliga kunder med verksamhet inom detaljhandel, tjänstesektor och tillverkande industrin att få utökad funktionalitet i Microsoft Dynamics AX. Detta är ett steg för att driva innovation inom affärssystem och att förbättra för våra kunder inom specifika branscher.
 
Läs hela pressmeddelandet och lär dig mer om fördelarna med Microsoft Dynamics AX och se vad det kan göra för ditt företag.


Läs också vad Sogeti skriver om det.  


Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content