En ny mörkare del av Halo-sagan


Äntligen är väntan över. Nu släpps nya spelet Halo 3: ODST (Orbital Drop Shock Trooper) för Xbox 360.

Halo 3: ODSTHalo 3: ODST är en fristående berättelse som utspelar sig i den påhittade Halo-världen innan händelserna i Halo 3. Här får du uppleva historien om jordens öde i ett nytt perspektiv genom ögonen på en annan hjälte, en soldat i ODST-styrkan.

En av de stora nyheterna är spelfunktionen ”Firefight”, ett helt nytt samarbetsläge för flera spelare där upp till fyra personer kan kliva in i rollen som ODST och slåss tillsammans för att ta sig an allt svårare fiender.

Spelet kommer i två utgåvor; en vanlig med bara spelet och en exklusiv samlarutgåva som även innehåller en specialdesignad handkontroll.

Se recensioner om spelet på Pulse, Level7, Gamezine, och GameReactor.

Bookmark and share

Comments (0)