En ny mörkare del av Halo-sagan


Äntligen är väntan över. Nu släpps nya spelet Halo 3: ODST (Orbital Drop Shock Trooper) för Xbox 360.

Halo 3: ODSTHalo 3: ODST är en fristående berättelse som utspelar sig i den påhittade Halo-världen innan händelserna i Halo 3. Här får du uppleva historien om jordens öde i ett nytt perspektiv genom ögonen på en annan hjälte, en soldat i ODST-styrkan.

En av de stora nyheterna är spelfunktionen ”Firefight”, ett helt nytt samarbetsläge för flera spelare där upp till fyra personer kan kliva in i rollen som ODST och slåss tillsammans för att ta sig an allt svårare fiender.

Spelet kommer i två utgåvor; en vanlig med bara spelet och en exklusiv samlarutgåva som även innehåller en specialdesignad handkontroll.

Se recensioner om spelet på Pulse, Level7, Gamezine, och GameReactor.

Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content