Nu kommer betaversionen av Microsoft Project 2010


Tidigare idag under Microsoft Project Conference i Phoenix berättade Chris Capossela, produktutvecklingschef för Information Worker, att Microsoft Project 2010 kommer finnas tillgängligt i en första betaversion senare i år.


Microsoft Project 2010 har anpassats för att kunna integreras med Microsoft SharePoint, Microsoft Exchange Server och övriga Microsoft Office produkter. Microsoft Project 2010 kommer hjälpa användaren att spara tid och pengar, samtidigt som effektiviteten ökar och hanteringen av projekt förenklas.


Från och med idag kan användare registrera sig för att testa betaversionen av Microsoft Project 2010.


Microsoft Project 2010 släpps under 2010.


Mer information kommer längre fram.


Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content