OneApp tar populära nätprogram till enklare mobiler


Microsoft OneAppIdag lanserade vi Microsoft OneApp, en helt ny applikation för funktionsrika telefoner (så kallade ”feature phones”) som gör det möjligt att köra bland annat Facebook, Twitter, Windows Live Messenger och olika sorters spel direkt i mobilen.


Applikationen har i första hand tagits fram för användning inom tillväxtmarknader, där denna typ av telefoner är mycket vanliga. Lanseringen sker i samarbete med mobiloperatörer och först ut är Sydafrika.

Vi vill på detta sätt ge ännu fler användare över hela världen en betydligt bättre mobil upplevelse och tillgång till populära nättjänster - med den mobiltelefon man redan har.

Läs mer om Microsoft OneApp och lanseringen i Microsofts globala pressmeddelande.


Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content