Ny gratis videoredigering för hemmabruk


Idag lanseras nya Windows Live Movie Maker – Microsofts kostnadsfria program för videoredigering. I och med lanseringen blir Movie Maker en del av programsviten Windows Live Essentials. Movie Maker är det första Live-programmet som är utvecklat för Windows 7.
 
Windows Live Movie Maker är enkelt att använda och låter dig med några få knapptryckningar samla ihop till exempel dina semesterbilder och sedan skapa ditt mästerverk. Du kan enkelt publicera filmen på Youtube eller Facebook.


Här är några av funktionerna:  • Enkelt att komma igång: Lägg in dina bilder och filmer i programmet, klicka sedan på Auto Movie och programmet skapar en färdig film med snabba övergångar och effekter. Vill du ändra något gör du det enkelt med några knapptryckningar.

  • Enkel redigering: I nya Movie Maker har du stora videoredigeringsmöjligheter. Det finns en rad funktioner som gör att du kan skapa färdiga filmer med några enkla verktyg. Justera ljudvolym, lägg till animationer, välj mellan olika zoom- och panoreringsfunktioner.

  • Enkel publicering till nätet: Med Movie Maker är det enkelt att publicera dina filmer på nätet. Du kan enkelt publicera dina filmer direkt på Youtube från huvudmenyn, och det är lika enkelt att ladda upp på Facebook och andra sajter som att bränna ut den på DVD.

Locka fram regissören i dig med Windows Live Movie Maker!


Ladda ned och testa nya Windows Live Movie Maker.


Läs mer om Windows Live Movie Maker.


Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content