Köp dator till skolstarten och uppgradera gratis till Windows 7


Nu börjar skolorna igen och många familjer funderar på att köpa nya datorer för att ge barnen hjälp i skolarbetet. Det nya operativsystemet Windows 7 passar bra för familjedatorn då det är enkelt att använda för alla åldrar. 


Windows 7 kommer till Sverige först den 22 oktober men redan nu kan man köpa en dator som omfattas man av Technical Guarantee, vilket innebär att man får en kostnadsfri uppgradering till Windows 7.  Alla datorer omfattas dock inte av Technical Guarantee så fråga i butiken vilka datorer som berörs.  Vill man behålla sin befintliga dator men uppdatera operativsystemet gäller samma garanti om man köper och installerar Vista i sin dator innan den 22 oktober.


Technical Guarantee gäller från kampanjanslutna hårdvarutillverkare när Windows 7 kommer ut den 22 oktober, den svenska versionen finns tillgänglig från 31 oktober. Här finns mer information om hur man går tillväga för att få en fri uppgradering.


Bookmark and share

Comments (5)

 1. Hej Andreas!

  Tack för din fråga, och det är ett skrivfel helt enkelt. Det ska vara kampanjanslutna hårdvarutillverkare och inget annat.

  Tack för att du uppmärksammade oss på detta!

  Mvh

  Thomas

 2. Hej Peter!

  Tack för din fråga.

  Klicka in dig på http://www.microsoft.com/sverige/windows/buy/offers/upgrade.aspx. Följ instruktionerna på nedre delen sidan. Där kan du se om du kan ta del av erbjudandet!

  Mvh

  Thomas

 3. Peter says:

  Sidan fungerar tyvärr inte ("Svenska Tyvärr kan vi inte behandla din order för tillfället."), så jag kan inte se detaljerna.

  Jag köpte min Vista x64-laptop ifjol somras (en Acer 5920G). Jag har givetvis inköpskvitto och garantibevis. Hur går jag tillväga för att få ta del av erbjudandet?

 4. andreas says:

  kampanjanslutna återförsäljare ? vad menar Ni?

  Vi är återförsäljare och köper via Techdata.

  Gäller detta oss då`?

  //Andreas

 5. uno johansson says:

  önskar mig lite mera,användbart operativsystem,windows 98 och xp var bra,vista för många spärrar hela tiden,mvh uno

Skip to main content