Windows Marketplace for Mobile öppnar för bidrag


Det finns redan nu över 20 000 applikationer för Windows Mobile, men det har tidigare inte funnits en samlad marknadsplats där användare kan köpa och ladda ner dem. Windows Marketplace for Mobile kommer att bli denna plats, där också utvecklare kan få större möjligheter att tjäna pengar på sina applikationer. Vi har tidigare skrivit lite om vilka möjligheter som finns, hur intäkter fördelas och liknande.

Sedan 27 juni är Windows Marketplace for Mobile nu öppet för bidrag ifrån utvecklare ifrån 29 länder, däribland Sverige. Under hösten kommer marknadsplatsen att öppnas upp för användare av Windows Mobile 6.5 och innan årets slut kommer applikationer även för 6.0 och 6.1 att finnas tillgängliga, så att man som utvecklare kan sälja sina applikationer till alla drygt 30 miljoner användare av Windowstelefoner.

Todd Brix meddelar också på The Windows Blog att man kommer att sparka igång utvecklandet med hjälp av en tävling inom kort, så registrera dig redan nu.

Läs också vad Computer Sweden skrivit om Windows Marketplace for Mobile.


Bookmark and share


Comments (0)

Skip to main content