Windows Live Messenger fyller 10 år!


WLM10För 10 år sedan debuterade Windows Live Messenger (i folkmun ofta kallat MSN Messenger). Idag är tjänsten världens mest använda chattprogram med över 330 miljoner aktiva användare som skickar ungefär 9,4 miljarder meddelanden per dag. Sextio procent av alla användare av snabbmeddelanden chattar med Windows Live Messenger enligt marknadsundersökningsföretaget comScore


För att fira Messengers 10 års jubileum har teamet bakom tjänsten startat ett blogg där de delar med sig av sina bästa tips och även lyfter fram historier kring användandet av chattjänsten.


Som en födelsedagspresent till alla användare har Messenger-teamet tagit fram ett särskilt paket med smileys som du kan ladda ner. På denna sajt finns även lite annat smått och gott om Messengers historia och vilka möjligheter som finns med produkten idag.


Hurra, hurra, hurra! 🙂Bookmark and share

Comments (2)

  1. Sofie Grant says:

    Erik – Tack för att du uppmärksammande detta. Det verkar fungera om man klickar "fortsätt".

  2. Erik says:

    Tyvärr fungerar inte det där paketet alls med svenska Vista… det saknas svensk översättning i det, och .NET sprutar ut felmeddelanden… :/ Så för svenska Windows Live Messenger-användare blir det nog inget firande alls…

Skip to main content