Silverlight 3 och Expression 3


SilverlightI fredags lanserades Microsoft Silverlight 3 och Expression 3. Silverlight är ett tilläggsprogram till webbläsaren som gör det möjligt för utvecklare att bygga interaktiva webbapplikationer och Expression är en svit professionella webbdesignverktyg för att skapa webbsajter, rika desktop-applikationer eller Silverlight-upplevelser. Tillsammans med Microsoft Visual Studio skapar dessa program nya möjligheter för utvecklare och ger förbättrade upplevelser för användaren.  


Användandet av Microsofts plattform ökar stadigt. Nio månader efter Silverlight 2 lanserades har en av tre internetuppkopplade enheter (datorer och annan hårdvara) programmet installerat. För att lyckas med detta har vi nära samarbeten med över 300 partners runt om i världen som stöttar utvecklare i att jobba med tekniken, till dessa hör allt från innehållsleverantörer till mjukvaruföretag.


Silverlight 3 kan laddas ner idag för de som inte redan använder programmet, men för de som har det installerat sker uppdateringen per automatik. Expression 3 blir tillgängligt inom 30 dagar. Det kommer att finnas en testversion som är kostnadsfri under 30 dagar. 


MacWorld har skrivit om Silverlight 3.


Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content