Träffa oss på Cannes Lions


Under hela veckan pågår Cannes Lions, en av årets stora internationella händelser för reklambranschen. Vi har sponsrat Cannes Lions sedan 2002 och grundade priset Cyber Lions som belönar digital reklam.

Om du är på plats i Cannes kan du besöka Palais de Festivals, Debussy Theatre på onsdag och höra Steve Ballmer och hans tankar om Microsoft Advertising. Under veckan får han ta emot priset som årets medieperson av festivalens arrangörer.

Priset Media Person of the Year går till en person som påverkar utvecklingen av medielandskapet, något som i sin tur påverkar framtiden för reklambranschen. Anledningen till att Steve Ballmer får priset är Microsofts fortsatta satsning på digital reklam.

För speciellt inbjudna anordnar vi under tisdagen ett interaktivt föredrag med några av branschens mest inflytelserika personer inom digital marknadsföring.  Föredraget leds av Microsofts Scott Howe.

Sedan håller vi en workshop på onsdag om annonsering i spel.


Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content