Vätternrundelaget hjälper Barncancerfonden


vattern Det gemensamma laget Forefrontracing, med folk ifrån både Microsoft, Zipper by Enfo och några cykelintresserade ifrån kundföretag cyklade i lördags Vättern runt.

Som tidigare nämnts så har laget också samlat in pengar till Barncancerfonden via initiativet Ride of Hope. För en av deltagarna från Microsoft, David Åberg, har engagemanget i denna insamling varit en förlängning av det engagemang han haft inom ramen för Microsofts välgörenhetsprogram ”En God Gärning”. I detta projekt har han bland annat kopplat upp barncancerkliniken i Lund med Messenger och webbkameror så att barnen under sina ofta långa behandlingstider kan upprätthålla kontakten med nära och kära. Ett perfekt exempel på hur teknik kan skapa närhet även när man tvingas vara ifrån varandra.

Vill du kan även du bidra med pengar direkt, via Davids insamling.

Du kan även följa en annan medlem i laget, Marcus Gullberg, på strapatserna under Vätternrundan, eftersom han livestreamade direkt ifrån tävlingen via Bambuser. Eller ta en titt på bilderna.

Bookmark and share


Comments (0)

Skip to main content