Mycket publicitet kring Project Natal


natal_thumb Project Natal, som visades upp på E3 i förra veckan har fått väldigt mycket publicitet. Enligt Buzzstudy (via Spelfeber) så var detta den nyhet som det snackades mest om under E3. Många tycker uppenbarligen det skall bli spännande att kunna spela helt utan handkontroll.


Spelfeber beskrev också Project Natal i en annan post, Albertbloggen hänvisade i ett fylligt inlägg till en artikel i Times  medan Ola Skoog tror det är något av det häftigaste han sett i hela sitt liv.


Samtidigt är inte alla övertygade. Under Pseudonym vill egentligen helst luta sig tillbaka i soffan och spela.


Magnus Jonasson tror att det är "köpläge" om det verkligen är så bra som det ser ut, Mathias Karlsson uppmanar Nintendo och Sony att se upp och Pricerunners spelblogg tror att det kan bli en riktig storsäljare. . Även Joacim Melin på macpro tror att Xbox 360 kan ta över spelmarknaden med Project Natal.


Gaming Mama nämnde Natal lite kort bland andra spelnyheter på E3 och även Prylzonen beskriver projektet lite kort.


Power Gamer skriver om Johnny Lee, som tidigare gjort spännande applikationer för Wii, och nu arbetar med Project Natal. Han har tidigare visat sin innovativitet på TED.


Det blir spännande att se vilka nya spel och sätt att spela som dyker upp i och med Project Natal. För övrigt har projektet döpts efter staden Natal i nordöstra Brasilien, men natal betyder också ”jul” på portugisiska. Och, för spelintresserade var nog E3 en riktig julafton i år!Bookmark and share

Comments (3)
  1. Anonymous says:

    Detta är en av de coolaste grejer jag har sett på länge och jag måste bara få berätta om det. Gänget

  2. Lukas says:

    Vi vill gärna se ett lanseringsdatum för Project Natal! Ser fram emot lite motion istället för att hänga i soffan med en handkontroll.

Comments are closed.

Skip to main content