Microsoft-hårdvara redan anpassad för Windows 7


hardware Kunder som äger någon av våra möss, tangentbord eller webbkameror kan känna sig trygga i att de prylarna fungerar i Windows 7. De som kör Windows 7 RC kan ladda ner och testa en betaversion av mjukvaran som adderar funktioner anpassade för det nya operativsystemet.

Bland annat kommer våra möss och tangentbord att ha stöd för Device Stage, en funktion i Windows 7 som ger dig snabb tillgång till inställningar och produktinformation för en ansluten enhet. Device Stage fungerar också för mer avancerade tillbehör som mobiltelefoner, kameror och multifunktionsskrivare.

Genom en enkel knapptryckning på musen eller tangentbordet ska du också kunna se en tumnagelbild på alla öppna fönster i Windows 7. Dessutom kommer du som äger en LifeCam-webbkamera att enklare skapa filmer i Windows Live Movie Maker och ladda upp foton till webben med Windows Live Photo Gallery.


Bookmark and share

Comments (0)

Skip to main content